Партньорски програми в ИнтернетПартньорски програми в Интернет
Аспекти на
он-лайн бизнеса
(статии)
WEB-решения за
малкия и среден
бизнес
 
Партньорски програми refferal affiliates reseller комисионери реферални програми партньори риселър партньорство посредник посредници посредничество партньор малкия и среден бизнес (малък и среден бизнес , бизнес от дома) LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София, 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо  
реферални програми партньори партньорство риселъририселъри реферални програми партньори партньорство
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало   Курсове   Партньорство   Въпроси
партньори риселъри реферални програми партньорство реферални програми партньорство партньори риселъри
» За наши партньори

Партньор:
Парола:

» Партньорски програми
:: LifeConsult.info
Бизнесът в Интернет:
* курсове
* комисион: 15%
* Виж(^)

:: LifeConsult.info
WEB-решения за малки и средни предприятия:
* проектиране и изработване на сайтове
* комисион: 5%
* Виж(^)


» Съдействайте ни
:: Направете сайта ваша начална страница
:: Добавете сайта във вашия списък
:: Забелязани грешки(^)


Станете наши партньори

Партньорска програмаФирма "Лайф консулт" набира търговски представители (партньори) на граждански договор. Възнаграждения се изплащат всеки месец, като се правят осигурителни вноски и прослуженото време се зачита за трудов стаж.

 

1. Общи положения

   1.1. В партньорската програма могат да участват както фирми, така и физически лица.

   1.2. Нашите партньори помагат в популяризирането (рекламирането) на продукти (стоки, курсове и услуги), които се предлагат чрез сайтовете ни.(виж Партньорски програми в лявата колона на страницата)

   1.3. Всеки наш партньор получава идентификационен номер, който се вгражда в рекламните линкове и по който ще бъде разпознаван.

   1.4. Регистрирането като партньор се извършва еднократно и важи за всички наши (настоящи и бъдещи) партньорски програми. То е равносилно на сключване на комисионен договор за реклама на сайтовете ни и предлаганите от нас продукти/услуги. Такъв договор реално се сключва с нашите партньори при изплащането на първия им комисион.

   1.5. Нашите партньори са свободни в избора си на средства и начини за провеждане на рекламна дейност, като отговорността за предприетите действия се носи от самите тях. Ние не толерираме незаконни или нежелани действия (като СПАМ), както и такива, които нарушават добрия тон и приетия етикет на поведение.

   1.6. При получаване на основателно оплакване срещу действията на наш партньор, същият ще бъде изключен от нашата програма и лишен от изработеният комисион.

 

2. Възнаграждения

   2.1. Нашите партньори получават комисион от стойността на реализираните чрез тяхно съдействие приходи от обучения и продажби на наши стоки и услуги. Размера на комисиона е различен за различните партньорски програми и варира от 5% до 30%. Подробно можете да се запознаете с портньорските ни програми чрез линковете в лявата колона на страницата.

   2.2.Комисионни се начисляват върху всички поръчки/покупки направени от клиент в продължение на 1 (една) година, считано от първото му посещение на сайта ни, което посещение е иницирано от рекламен линк на наш партньор.

 

3. Срокове и начини на изплащане на възнагражденията

   3.1. Комисионни се изплащат в началото на всеки месец до 10-то число, когато бъдат изискани от наш партньор.

   3.2. Минимална сума от натрупани комисионни, която се изплаща е 50 лв.

   3.3. Комисионни на фирми се изплащат лично в офиса в гр.София или чрез банков превод по фирмената им сметка. За целта е нужно да ни изпратят фактура за рекламна услуга (и 2 бр. подписани и подпечатани комисионни договора, ако желаят да бъде сключен такъв).

   3.4. Комисионни на физически лица се изплащат лично в офиса в гр.София или чрез банков превод по сметка на лицето, след оформяне на счетоводните документи и приспадане на съответните данъци.

 

4. Други

   4.1. Нашите партньори получават 24 часов он-лайн достъп до контролен панел за проследяване на сумите по сметката си, обновяване на данни, разпечатване на комисионния договор и платежни искания по техни сметки.

   4.2. Договорите са безсрочни и могат да бъдат прекратени по желание на партньора ни по всяко време.

   4.3. Условията на партньорската програма и комисионния договор могат да бъда променяни едностранно от "Лайф консулт", като за целта партньорите ни ще бъдат предварително уведомявани чрез e-mail.

 

Съгласен съм с условията. Желая да се регистрирам в партньорската програма на фирма "Лайф консулт" - http://lifeconsult.info/prog.php
като физическо лице   като фирмаНие не предоставяме данните ви на трети страни!
фирмена политика (^)


 © 2002-2019 Life consult