Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    

РАЗДЕЛ: е-Бизнесът у нас

 
:: Ново рекламно решение за вашият сайт
   
Славея Иванова
Как да привлечем вниманието в Мрежата? Как да увеличим трафика в сайта си? Това са въпроси, които стоят на дневен ред още с възникване на интернет маркетинга. Един от начините е рекламните игри с материални награди за участниците. Това не е нищо ново за специалистите по принцип. Нови могат да бъдат само формите и типовете игрови забавления, предлагани на посетителите. Интересна форма на такава игра е предложена от инж. Юлиян Василев – човек с дългогодишен стаж в интернет пространството. За неговата уникална форма на техническо решение на вечния маркетингов въпрос ще научите от настоящата статия.
покажи

:: Представяме ви: MegaShop.bg (електронен магазин) - интервю с Мирослав Колев
   
Христо Янков
Електронният (интернет) магазин! Сполучлив бизнес-модел или поредното модно увлечение? Какво се вижда от страната на собственика? Удачен ли е този избор за България и какво трябва да знаем, преди да се решим на такова начинание? Тайни и истини, открити от хората, които се занимават с това и които ще ни помогнат да надникнем "зад завесата". Екипът на Лайф-консулт предоставя пълния текст на това интервю на своите читетели:
покажи

:: Представяме ви: TehnoMag.net (електронен магазин) - интервю със Здравко Спиридонов
   
Христо Янков
Продължаваме темата за електронният (интернет) магазин! Историята на ТехноМаг и неговият създател. Как започна всичко - историята на един човек, който надмогна обстоятелствата и не позволи на Живота да го постави на колене! Как да скъсим времето, през което да дотираме сайта или Колко време е необходимо на сайт с подобен бизнес-модел да се самоиздържа в български условия? Очаквайте специален коментар в декемврийския брой на нашия е-бюлетин!
покажи

:: Представяме ви: NEED.bg (Интервю с Боряна Григорова - управител)
   
Христо Янков
Порталът Need.bg е вече с ново амплоа! От един от многото портали в българското пространство той се превърна успешно в бизнес-каталог, на страниците на който са представени повече от 11 000 фирми от цяла България. Ако ви е нужен бизнес-партньор в дадена област - погледнете в Need.bg! А ако искате да разберете повече за подобен он-лайн бизнес-модел - прочетете интервюто, дадено изключително за нашите читатели.
покажи

:: Представяме ви: Mail.bg
   
Момчил Шумаков
Интервю с Момчил Шумаков - управител
покажи

:: Искате ли да играете он-лайн на финансовите борси?
   
Звучат ли Ви странно думите: "оnline търговия", "FOREX пазар", "марджин", "дълга и къса позиция"...? Това което сте гледали по филмите, как брокерите на големите банки търгуват акции на американските борси, вече може да го прави всеки българин от домашния си компютър.
покажи

1    2    

 

.
 ©2002-2019 Life consult