Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    

РАЗДЕЛ: Интернет маркетинг

 
:: Маркетинг във Facebook
   
Христо Янков
Рекламирането на собствения си бизнеса чрез Facebook вече не е шокираща практика. В действителност, много хора го правят и още повече се очаква да започнат да го правят в следващите години. Facebook е онлайн социална общност, а понятието "социална общност" започва все по-често да се свързва с разширените възможности за маркетинг и продажби.
покажи

:: Ново рекламно решение за вашият сайт
   
Славея Иванова
Как да привлечем вниманието в Мрежата? Как да увеличим трафика в сайта си? Това са въпроси, които стоят на дневен ред още с възникване на интернет маркетинга. Един от начините е рекламните игри с материални награди за участниците. Това не е нищо ново за специалистите по принцип. Нови могат да бъдат само формите и типовете игрови забавления, предлагани на посетителите. Интересна форма на такава игра е предложена от инж. Юлиян Василев – човек с дългогодишен стаж в интернет пространството. За неговата уникална форма на техническо решение на вечния маркетингов въпрос ще научите от настоящата статия.
покажи

:: Безплатните неща в сайта
   
(бюлетин 17)
Мрежата има своя собствена култура и правила на поведение, както и установени навици на потребителите. Безплатните неща са неразривно сварзани с тази култура и играят важна роля в моделиране на потребителското поведение. Основните цели, които се поставят при употребата на безплатните неща могат да се обобщят в две основни направления:
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: E-mail маркетинг или СПАМ
   
Костадин Башев
Email маркетингът е един от най-евтините начини за провеждане на една интернет насочена рекламна кампания (а и не само). Това е причината той да бъде "апетитна хапка" за много голяма, част от рекламодателите. Неправилното използване на този инструмент обаче води до тежки последствия.
покажи

:: Как да увеличим ефективността на e-mail кампанията си?
   
(бюлетин 15)
В преден бюлетин посветен на темата за e-mail маркетинга видяхме, че масовото разпращане на писма може да бъде съпроводено и с нежелателни за нас и дейността ни последици. Те могат да създадат известни проблеми и да намалят ефективността на работата ни. Част от причините за такова развитие на нещата се намират в самата аудитория и са извън наш контрол. В повечето от случаите, обаче, в основата за тази негативна реакция стоят нашите собствени действия. Това значи, че ние сме в състояние да влияем в голяма степен на крайния резултат. Какво трябва да знаем за да избегнем отрицателните последствия, като същевременно увеличим чувствително ефективността на e-mail кампанията си?
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: Как да изградим своя мейл-списък?
   
(бюлетин 14)
В предишен бюлетин разгледахме въпроса "Трябва ли ни e-mail списък". Предполагам, че за никой вече няма съмнение какъв е правилния отговор. Следващият логичен въпрос, който според гласуването на статията разбирам, че е вече на езика ви е: "Как точно да съставим този списък, за да започнем да работим с него?" В настоящата статия предлагам няколко практически правила и съвети, които биха ви помогнали в този процес.
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


1    2    

 

.
 ©2002-2019 Life consult