Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    

РАЗДЕЛ: Трафик към сайта

 
:: Ново рекламно решение за вашият сайт
   
Славея Иванова
Как да привлечем вниманието в Мрежата? Как да увеличим трафика в сайта си? Това са въпроси, които стоят на дневен ред още с възникване на интернет маркетинга. Един от начините е рекламните игри с материални награди за участниците. Това не е нищо ново за специалистите по принцип. Нови могат да бъдат само формите и типовете игрови забавления, предлагани на посетителите. Интересна форма на такава игра е предложена от инж. Юлиян Василев – човек с дългогодишен стаж в интернет пространството. За неговата уникална форма на техническо решение на вечния маркетингов въпрос ще научите от настоящата статия.
покажи

:: Безплатните неща в сайта
   
(бюлетин 17)
Мрежата има своя собствена култура и правила на поведение, както и установени навици на потребителите. Безплатните неща са неразривно сварзани с тази култура и играят важна роля в моделиране на потребителското поведение. Основните цели, които се поставят при употребата на безплатните неща могат да се обобщят в две основни направления:
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: Как да популяризираме сайта си?
   
Пламен Томов
След като един сайт е готов , е нужно хората да научат за него! Доказано е, че 80% от посещенията в Интернет се реализират чрез тъй наречените търсачки, директории, портали или чрез линкове. Т.е. основната ви задача е да се включите в колкото се може повече такива места. Често това е доста досадна и еднообразна работа, затова и няколко съвета:
покажи

:: Търсещите машини: Индексиране на страниците
   
Христо Янков
Какви са причините, поради които конкретна страница от вашия сайт може да не бъде индексирана или да изчезне от резултатите, макар индексацията на сайта като цяло да е минала успешно?
покажи

:: Как да изберем подходящите ключови думи за сайта си?
   
(бюлетин 7)
Общоизвестен факт е, че около 80-85% от трафика на сайта се генерира от търсачките. Търсенето става по дума или фраза, по която търсещата машина преценява и класира сайта ви. И колкото предметът (и съдържанието) на вашият сайт са по-близки до тази дума/фраза, толкова по-напред излиза той в списъка с резултатите. Ето защо изборът на правилни за вашата целева група ключови думи е критичен за успеха ви.
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: 8 причини да не бъде индексиран сайта ви
   
Христо Янков
Общоизвестни факти са, че над 80% от таргет трафика на даден сайт се генерира от търсещите машини (търсачките), както и че в повечето от тях регистрацията е безплатна. Тази комбинация определя регистрирането на всеки един сайт в търсачките като силен маркетингов ход, който е просто задължителен.
покажи

1    2    

 

.
 ©2002-2019 Life consult