Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    

РАЗДЕЛ: Комерсиалният сайт

 
:: е-магазинът: Моделът "Виртуален търговец"
   
(бюлетин 20)
-- Трябва ли да имам реален магазин за да стартирам електронен такъв? -- Мога ли само да продавам в Интернет, без да се главоболя с доставката и складирането на стоките? Ако това са някои от вашите въпроси, отговорът е: Да! Може да имате е-магазин без да притежавате реален такъв. Не е нужно дори да превръщате жилището си в склад или да затваряте пари в стока. Бизнес-моделът "Виртуален търговец" е точно за вас :-)
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: Лесно ли се "пуска" е-магазин?
   
Христо Янков
Продължаваме по темата за електронните магазини във връзка с програмата ни за стимулиране на предприемачи "е-shop". На бял свят е вече и вторият магазин, предлагащ козметичните продукти на френската фирма RIVAGE. Какъв път трябваше да бъде извървян преди настъпването на този момент? В настоящия материал ще направим преглед на основните моменти и техните особености, съпътстващи стартирането на всеки он-лайн магазин.
покажи

:: електронният магазин: Как да започнем?
   
(бюлетин 19)
Продължаваме темата за електронният (интернет) магазин! Много хора свързват бизнеса в Мрежата с електронната търговия, осъществявана чрез електронен магазин. Все повече стават хората, които проявяват интерес към подобно начинание. На всички тях предоставям списък с въпроси, чиито отговори е добре да знаят ПРЕДИ да започнат изграждането му. Представеният материал е съставен на базата на малка извадка от Програмата за подкрепа на е-предприемачи.
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: Относно избора на е-магазин
   
(бюлетин 18)
Електронният магазин е един от основните бизнес-модели в Мрежата. Той е най-пряката реализация на първичната представа за е-бизнес, а именно електронната търговия. Темата е разглеждана от различни ъгли и в предишни статии. В настоящия бюлетин ще се постарая да дам начална информация, която да подготви и ориентира бъдещите участници в проекта "е-магазин" относно възможностите и разновидностите на е-магазините, към които ще могат да се насочат. Представеният материал е съставен на базата на малка извадка от Програмата за подкрепа на е-предприемачи.
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: Безплатните неща в сайта
   
(бюлетин 17)
Мрежата има своя собствена култура и правила на поведение, както и установени навици на потребителите. Безплатните неща са неразривно сварзани с тази култура и играят важна роля в моделиране на потребителското поведение. Основните цели, които се поставят при употребата на безплатните неща могат да се обобщят в две основни направления:
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: Бизнес план на магазин за електронна търговия
   
Владимир Богданов
Продължаваме темата за електронния магазин. Как стоят нещата в Русия? Доколко големи са различията ни и доколко общи са проблемите в сферата на е-търговията? Какво можем да научим от техния опит в тази насока? И в крайна сметка - КАКВО ЩЕ НИ СТРУВА един електронен магазин и дали/кога си струва да го пуснем? Своите наблюдения Владимир Богданов обобщава в настоящата статия.
покажи

1    2    3    4    

 

.
 ©2002-2019 Life consult