Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    

РАЗДЕЛ: Общи положения

 
:: E-mail маркетинг или СПАМ
   
Костадин Башев
Email маркетингът е един от най-евтините начини за провеждане на една интернет насочена рекламна кампания (а и не само). Това е причината той да бъде "апетитна хапка" за много голяма, част от рекламодателите. Неправилното използване на този инструмент обаче води до тежки последствия.
покажи

:: Електронната поща: 16 грешки, които не трябва да допускате във фирмената си кореспонденция
   
Христо Янков
Интернет навлезе бързо в живота ни, а успоредно с това и в бизнеса. Най-масовото му приложение е като средство за комуникация под формата на електронна поща. Днес дори и децата имат електронен адрес. Поради тази причина почти никой не обръща внимание на начина й на употреба. Но именно "малките камъчета обръщат колата", както се казва в една поговорка още преди появата на Интернет. Ето защо съм се постарал да събера тези "препъни-камъчета" на едно място с цел да не ги срещате по пътя на бизнеса си.
покажи

:: Как използваме уеб, или защо който търси не винаги намира
   
Елена Цонева
Най-често сравняват Интернет с "море от информация", "информационен потоп " или други помпозни наименования, зад които стои простата истина, че Интернет е мястото, в което има всичко. Въпросът тук е не дали съществува нещо, а как да стигнем до него и колко време ще ни коства това. Истина е, че докато се ровим за необходимата ни информация попадаме на сайтове и банери, които ни предлагат да купим, наемем и т.н. Ако проявим търпение и не се подлъжем, то в някакъв момент стигаме до ценни места, на които бихме се върнали отново. Затова едно от предизвикателствата към творците на уеб сайтове е не само техническата им изправност, но и начина, по който ще бъде организирана и обозначена информацията в тях.
покажи

:: Психологията на Интернет- пaзаруването (PR трикове)
   
Елена Цонева
Интернет променя начина, по който хората купуват, а не причината, поради която те купуват. Той не променя отговора на въпроса "Защо хората купуват?", а само "Как те купуват?". Хората купуват заради чувствата и желанията си. Тази психология е валидна и за Интернет маркетинга. Интернет, като най-голямата директна медия, за първи път в историята на директния маркетинг предоставя интерактивна възможност за представяне на продукти и услуги. Потенциалните клиенти могат да получат цялата необходима информация по тяхно желание и след това да поръчат мигновено желаният от тях продукт или услуга.
покажи

:: Спамът - успешен директен маркетинг или подронване авторитета на компанията
   
Елена Цонева
Думата "спам" е от английски произход и идва от скеч на Монти Пайтън, в който всяко блюдо се сервира с консервирано месо - спам. В Интернет речника под &uqot;спам&uqot; се разбира изпращането на нежелана от потребителя електронна поща в мащабни количества. Затова е разбираемо, че огромната аудитория на Мрежата основателно възприема спама като боклук. Този вид е-поща не струва много на рекламодателя и фактът, че се използва и в българското Интернет пространство, показва, че много бизнесмени не съзнават колко щети им нанася тя. Независимо от изключително вредните последици, до които води, все още много рекламодатели и рекламни агенции практикуват спам. Това, което трябва да се разбере съвсем ясно, е че спамът вреди и внушава отрицателни нагласи към иначе честните техники на директния web маркетинг.
покажи

:: НОУ-ХАУ: Как да започнем бизнес в Мрежата?
   
Христо Янков
Бурното разрастване на Интернет и уникалните възможности, които той предлага за развитие на бизнес определят он-лайн дейността на всяка фирма като ключов фактор за бъдещето й оцеляване. От друга страна успешното присъствие в Мрежата изисква специфични знания и спазване на определени принципи, нарушаването на които е довело голям брой компании до фалит или до извършването на необосновани инвестиции, които няма никога да си възвърнат.
покажи

1    2    3    

 

.
 ©2002-2019 Life consult