Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    
 » Промотиране на сайта, търсещи машини (стр.1):
 
::   Какво трябва да знаем за META таговете?

Тези, които са се абонирали за нашия е-бюлетин вече са се запознали с т.85 от брошурата "100 неща, които трябва да знаем за е-бизнеса". Тя гласи "Бъдете наясно с предназначението и употребата на МЕТА таговете във Вашите страници". По повод на постъпилите запитвания публикуваме настоящата статия.
покажи


::   Генериране на трафик към сайта (бюлетин 3)

За да може WEB-сайтът да изпълнява своето предназначение е нужно той да има посетители (т.нар. трафик). Колкото повече посетители минават през него, толкова по-голям ще бъде броят на хората, реагирали на вашето послание. Това може да бъде он-лайн поръчка, участие в анкета, абонамент за новостите в сайта или някаква услуга. Именно тогава сайтът ви работи пълноценно по своето предназначение, като сегментира посетителите, изучава техните навици и потребности, отговаря на въпросите им, формира поръчки или предоставя услужливо информацията, която те търсят. Това може да става 24 часа в денонощието, в произволни точки от света и най-важното - без вашето пряко участие!

---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)

::   За търсещите машини (търсачките)

В статията "Какво трябва да знаем за МЕТА таговете" разгледахме видовете МЕТА тагове и тяхното предназначение. Едно от главните им приложения беше да инструктират търсещите машини как точно да индексират WEB-страниците. В тази статия ще разгледаме как търсещите машини взаимодействат със сайта ни и какво трябва да направим за да подобрим класирането му.
покажи


::   Как да промотираме сайта си безплатно? (бюлетин 4)

В условията на ограничен бюджет, както е в случая с "бизнеса от къщи", разходити са максимално свити и голяма част от работата се извършва лично от собственика. От друга страна, на всеки бизнесмен е ясно, че "спестеното пени е спечелено пени" - т.е. безплатното, което същевременно е и ефективно не за пренебрегване. В крайна сметка, по-ефективен е този бизнес, който генерира печалби с минимални разходи. Ето защо в тази статия сме се постарали да съберем на едно място достъпни, ефективни и приложими за България техники. Някои от тях са ви известни и дори сте ги приложили в сайта си, други сте ги пропуснали, а за трети може и да не сте чували. Ето ги и тях:
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


::   8 причини да не бъде индексиран сайта ви

Общоизвестни факти са, че над 80% от таргет трафика на даден сайт се генерира от търсещите машини (търсачките), както и че в повечето от тях регистрацията е безплатна. Тази комбинация определя регистрирането на всеки един сайт в търсачките като силен маркетингов ход, който е просто задължителен.
покажи


::   Как да изберем подходящите ключови думи за сайта си? (бюлетин 7)

Общоизвестен факт е, че около 80-85% от трафика на сайта се генерира от търсачките. Търсенето става по дума или фраза, по която търсещата машина преценява и класира сайта ви. И колкото предметът (и съдържанието) на вашият сайт са по-близки до тази дума/фраза, толкова по-напред излиза той в списъка с резултатите. Ето защо изборът на правилни за вашата целева група ключови думи е критичен за успеха ви.
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


.
 ©2002-2019 Life consult