Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    
 » Комерсиалният сайт (стр.2):
 
::   Как да манипулираме генерирания трафик? (бюлетин 5)

В предни издания на бюлетина коментирахме видовете трафик и механизми на неговото генериране. Основно тази тема се разглежда в курса "Основи на е-бизнеса". Предишното издание беше посветено на безплатната промоция на сайта. В настоящето ще дадем отговор на въпроса: Как най-ефективно да манипулираме този трафик, за да извлечем максимална полза?
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


::   Поставяне на цели пред комерсиалния сайт (бюлетин 6)

Все повече собственици на бизнес осъзнават необходимостта от фирмено присъствие в Интернет. Съвсем нормално е то да се свързва с наличието на фирмен WEB-сайт, но само малка част от тях имат ясното виждане по какъв точно начин той би им помогнал.
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


::   Искам сайт. Колко ще ми струва? (бюлетин 8)
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


Това е може би една от най-често срещаните словесни комбинации, с които се сблъскват WEB-разработчиците. Това е въпрос, който е (почти) винаги задаван и на нас, при разговор с потенциални клиенти. Той от своя страна провокира ред въпроси към бъдещия собственик на сайт, за които същият обикновено се оказва неподготвен.


       

страници: 1   2
.
 ©2002-2019 Life consult