Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    
 » Комерсиалният сайт (стр.1):
 
::   Стратегии за електронен бизнес

Eлектронният бизнес може да се разглежда като революция в практиката на осъществяване на бизнеса. Той променя мисията, визията и стратегиите, които фирмите използват, за да постигнат целите си. При е-бизнеса традиционните физически дейности се заместват от електронни взаимодействия, като традиционните производствени вериги се разширяват във виртуални вериги за добавяне на стойност. За да участват в него, мениджърите трябва да знаят какво е това е-бизнес, да разбират стратегиите, които го направляват днес и в бъдеще.
покажи


::   Комерсиалният сайт: Откъде да започнем?

Комерсиалният сайт е насочен към осъществяването на търговска дейност в Мрежата и генерирането на приходи. На практика, той трябва да замести продавача от реалния магазин, като даде нужната на клиента информация и завърши сделката. Но за да изпълнява предназначението си успешно, той трябва да бъде планиран внимателно. Именно тук, в този начален етап се провалят много от собствениците на комерсиални сайтове. От тук нататък, следването на погрешна концепция или структура на сайта ги въвлича в омагьосания кръг на постоянното му преправяне и туширане на отделни грешки, без да води до разкриване на пълния му потенциал.
покажи


::   Комерсиалният сайт: Как да изградим доверие в посетителите?

Основната цел на комерсиалният сайт е генерирането на приходи. На практика, той трябва да замести продавача от реалния магазин, като даде нужната на клиента информация и завърши сделката. Но първата и най-важна задача е изграждането на здрави връзки на доверие между вас и клиентите ви. Ако такова липсва, всички ваши усилия (и инвестиции) ще останат напразни. Хората ще купуват от вас само ако ви вярват, защото доверието е в основата на търговията изобщо.
покажи


::   Комерсиалният сайт: Допуснали ли сте вече тези грешки?

Да се греши е човешко. Умният човек обаче се учи не само от собствените си грешки, а предимно от грешките и успехите на другите. За щастие, пътя по който сме поели е извървян вече от други. И добрата новина е, че те вече са допуснали достатъчно грешки, от които да се поучим. "Лошата" новина е, че никой не ни забранява да ги повтаряме.
покажи


::   Планиране на комерсиалния сайт: 'Генериране на приходи' (бюлетин 2)

Основната цел на комерсиалния сайт е генерирането на приходи, респективно печалба. По какви точно схеми (механизми) ще става това, е въпрос на избор от собственика му, като от комбинацията между тях се формира бизнес-модела на сайта.
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


::   Комерсиалният сайт: Домейнът

Домейнът е основната съставна част от адреса на web-сайта. Той е уникален и от правилния му избор зависи до голяма степен позиционирането на вашата дейност в Мрежата.
покажи


::   Бизнес-модели за електронната търговия

Електронната търговия най-кратко може да се определи като осъществяване на търговията по електронен път. Тя включва размяна чрез електронни канали на цифрови и други продукти и услуги, като например информация. Електронната търговия обхваща всички необходими стъпки като он-лайн маркетинг, договаряне, поръчки, плащане, обслужване на транзакцията, след-продажбени услуги. Електронната търговия може да се разглежда като допълнение към традиционната търговия или като изцяло нов начин за осъществяване на бизнеса. И в двата случая е важно да се отговори на следните въпроси...
покажистраници: 1  2
.
 ©2002-2019 Life consult