Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    
 » Общи положения (стр.3):

 

:: Използвате ли ефективно електронната си поща?
   
Христо Янков
Днес все повече хора започват деня си с преглед на новините и проверка на електронната си поща. Тя навлезе масово в нашия живот благодарение на неоспоримите си предимства, като средство за комуникация. Това обаче не означава, че тя се използва по най-рационалния начин.
покажи


:: Електронната поща: 16 грешки, които не трябва да допускате във фирмената си кореспонденция
   
Христо Янков
Интернет навлезе бързо в живота ни, а успоредно с това и в бизнеса. Най-масовото му приложение е като средство за комуникация под формата на електронна поща. Днес дори и децата имат електронен адрес. Поради тази причина почти никой не обръща внимание на начина й на употреба. Но именно "малките камъчета обръщат колата", както се казва в една поговорка още преди появата на Интернет. Ето защо съм се постарал да събера тези "препъни-камъчета" на едно място с цел да не ги срещате по пътя на бизнеса си.
покажи


:: Търговските посредници при електронната търговия
   
доц. д-р Петко Русков, инж. Венцислав Шишков
Основното предназначение на търговията е да се добавя максимално стойност при размяната на продуктите и услугите. Това е важно за всички търговски транзакции - от простите разменни операции между продавачи и клиенти до интегрираните вериги за добавяне на услуги, които включват доставчици, производители, дистрибутори, риселъри и клиенти.
покажи


:: Как да създадете успешен маркетинг план
   
Жанет Найденова
Представяте ли си да пътувате в непозната страна без пътна карта? Същото е когато управлявате вашия бизнес без маркетинг план. Маркетинг планът Ви помага да си отговорите на въпросите: Къде се намирате, къде искате да стигнете и как да стигнете до там? Маркетингът е двигателя на всеки бизнес. За да се ангажирате с успешен бизнес абсолютно задължително е да започнете с маркетинг план.
покажи


:: Стратегически направления за развитие на електронната търговия
   
Иван Филипов, доц. д-р Петко Русков
Никога досега не е имало толкова много възможности за хората да получават информация за това как, къде, кога или с кого да се работи, учи, купува или продава. Електронните бизнес технологии и новите телеприложения навлизат широко в теорията и практиката. Електронната търговия (ЕТ) е непрекъснато развиващо се направление в търговията. Тя подпомага ефективно и ефикасно да се осъществяват бизнес итерациите и транзакциите между клиентите, търговците, посредниците и производителите.
покажи


:: Интернет карти - в търсене на нови пазари
   
Михаил Диков
Според Jupiter Communications към 2005 г. ще има 173 милиона домашни Интернет потребители, което представлява увеличение от почти 50% в сравнение с 1999 г. Сред новите потребители ще бъдат и тези без достъп до кредит или тези, които желаеят да запазят анонимността си.
покажистраници: 1   2   3
.
 ©2002-2019 Life consult