Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    
 » Общи положения (стр.1):
 
::   Какво представлява е-търговията?

Най-общо казано е-търговията (електронната търговия) е електронна размяна на данни между бизнеса и неговите контрагенти (клиенти, доставчици, продавачи, партньори) и последващата обработка на тези данни. За целта се използват широко електронните технологии и съпътстващите ги технически средства за осъществяване на комуникация, които включват...
покажи


::   Защо вашата фирма трябва да присъства в Интернет?

Интернет е международна мрежа, която свързва милиони хора (потенциални и реални клиенти) от целия свят. Той е мощно средство за нов начин на комуникация, нов канал за дистрибуция и най-бързо развиващият се инструмент за маркетинг в наши дни.
покажи


::   Условия за бизнес, предлагани от Интернет

Мрежата е среда, в която съществува цял един виртуален свят. Това е свят без географски граници, без разстояния, без физическо присъствие - свят в който всеки може да бъде каквото пожелае! В него липсват ограниченията от физическо, етническо и политическо естество, съществуващи в реалния живот. Тука не съществуват и много от финансовите ограничения, стоящи на пътя на малкия и среден бизнес, както и пред индивидуалното предприемачество (бизнес от дома).
покажи


::   Рисковете на е-търговията (бюлетин 1)

Всеки собственик на е-бизнес трябва да знае какви са потенциалните рискове, които той носи при осъществяване на своята он-лайн дейност. Така той би могъл да разпознава и да се предпазва от създаването на критични за бизнеса му ситуации.
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


::   Електронни пазари и фази на пазарните транзакции

Ние се намираме в преход от индустриалното общество към информационното. Характерно за информационното общество е глобалната, всеобхватна достъпност и възможност за използване на информацията по едно и сьщо време навсякъде по Земята за всеки човек. Това е възможно благодарение на развитието на компютърните и телекомуникационните системи. Те осигуряват интерактивна, мултимедийна информация, която променя начина за осъществяване на бизнеса и води до изграждане на електронни пазари и развитие на електронната търговия.
покажи


::   Предизвикателствата на електронния бизнес

До скоро бизнесът се осъществяваше с помощта на хартия, писалка и срещи лице-в-лице между участниците. Независимо от областта на бизнеса той се правеше във физическото пространство - срещи, писмени договори, кеш разплащания. С изобретяването на телефона, телевизията, факса настъпиха значителни промени, но те не могат да се сравнят с промените след въвеждане на компютрите.
покажи


::   БИЗНЕС ПЛАНЪТ: Мениджмънт по пътя към успеха

Бизнесът е дейност, която изисква много творчество, съчетаващо многообразие от качества, знания и умения. За да се започне и развие успешно една фирма е необходимо нещо много повече от умение за управление на един тип дейност, дори и да е съчетано с трудолюбие, мотивация и интелигентност, огромно количество усърдна работа, всеотдайност и постоянство. Ролята на Ръководния екип може да се разглежда като контролиране на многообразието от съставни компоненти на бизнеса, за да могат те да си сътрудничат и функционират безпроблемно и ефективно. Един добър бизнес план е основно средство за постигане на тези цели.
покажи


страници: 1  2   3
.
 ©2002-2019 Life consult