Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронна търговия)Безплатни ресурси за е-бизнес / е-търговия (електронен бизнес / електронна търговия) за малки и средни предприятия
е-бизнес е бизнес обучение курсове семинари предстоящи обучения по е-търговия е търговия електронна търговия основи на електронната търговия: безплатен абонамент статии съвети консултация дистанционно обучение по електронен бизнес собствен бизнес в Интернет е-бизнес обучение е-търговия статии е-книги електронни книги по електронна търговия от дома малък среден бизнес самообучение самоподготовка съвети по електронен бизнес самообучаване безплатен абонамент он-лайн бюлетин курсове семинари по онлайн он-лайн онлайн бизнес за малки и средни предприятия със онлайн собствен бизнес в Интернет задочно обучение WEB търговия за малкия и среден бизнес статия LifeConsult Лайф консулт Христо Янков Life consult София България 0888751921
София 1574, ул. Г.Милев 158, офис 1226
 GSM 0888-751-921    оffiсе@lifесоnsult.infо
  
 Бизнесът в Интернет- консултантски услуги, обучение, WEB-решения Начало 
» Вашата колекция
e-mail:
» Нови статии
:: Маркетинг във Facebook

:: Какво представлява партньорската програма?

:: анонс 12.2010

:: Хакерски атаки по електронната поща (вложени линкове)


всички статииАспекти на електронната търговия
Търси в      ИЛИ    

РАЗДЕЛ: Трафик към сайта

 
:: За търсещите машини (търсачките)
   
Христо Янков
В статията "Какво трябва да знаем за МЕТА таговете" разгледахме видовете МЕТА тагове и тяхното предназначение. Едно от главните им приложения беше да инструктират търсещите машини как точно да индексират WEB-страниците. В тази статия ще разгледаме как търсещите машини взаимодействат със сайта ни и какво трябва да направим за да подобрим класирането му.
покажи

:: Как да промотираме сайта си безплатно?
   
(бюлетин 4)
В условията на ограничен бюджет, както е в случая с "бизнеса от къщи", разходити са максимално свити и голяма част от работата се извършва лично от собственика. От друга страна, на всеки бизнесмен е ясно, че "спестеното пени е спечелено пени" - т.е. безплатното, което същевременно е и ефективно не за пренебрегване. В крайна сметка, по-ефективен е този бизнес, който генерира печалби с минимални разходи. Ето защо в тази статия сме се постарали да съберем на едно място достъпни, ефективни и приложими за България техники. Някои от тях са ви известни и дори сте ги приложили в сайта си, други сте ги пропуснали, а за трети може и да не сте чували. Ето ги и тях:
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: Генериране на трафик към сайта
   
(бюлетин 3)
За да може WEB-сайтът да изпълнява своето предназначение е нужно той да има посетители (т.нар. трафик). Колкото повече посетители минават през него, толкова по-голям ще бъде броят на хората, реагирали на вашето послание. Това може да бъде он-лайн поръчка, участие в анкета, абонамент за новостите в сайта или някаква услуга. Именно тогава сайтът ви работи пълноценно по своето предназначение, като сегментира посетителите, изучава техните навици и потребности, отговаря на въпросите им, формира поръчки или предоставя услужливо информацията, която те търсят. Това може да става 24 часа в денонощието, в произволни точки от света и най-важното - без вашето пряко участие!
---
бюлетини 1-13 (е-книга zine1.exe)


:: Какво трябва да знаем за META таговете?
   
Христо Янков
Тези, които са се абонирали за нашия е-бюлетин вече са се запознали с т.85 от брошурата "100 неща, които трябва да знаем за е-бизнеса". Тя гласи "Бъдете наясно с предназначението и употребата на МЕТА таговете във Вашите страници". По повод на постъпилите запитвания публикуваме настоящата статия.
покажи

1    2    

 

.
 ©2002-2019 Life consult